Blogia
C A R L U C H

2n i 3r d'ESO a Tolouse.

 

El dia 21 de maig els alumnes de frances dels cursos 2n i 3r d'ESO, sobre tres quarts de set del mati, sortien de Terrassa desti Tolouse (França). Eren uns 45 alumnes barrejats entre els dos curosos. La primera parada va ser a l'area de servei del cadí on van estar mitja hora i tornaren a pujar al autocar. Després a les grottes de niaux, unes coves de la prehistoria amb dibuxios de l'época. Alla, es van partir en dos grups, i mentres uns vistaven les coves els altres esperaven fora esmorzant.

Després de la visita, van tornar a l'autocar fins arrivar a l'alberg on havien reservat. Es van instalar a les habitacións i van dinar a l'entrada de l'alberg.

Van agafar el metro per acostarse al centre de la ciutat i van baixar a la plaça du Capitol; alla van anar per lliure fins l'hora de tornar.

El menjar de l'alberg no va agradar molt als alumnes i la majoria no van menjar massa.

Després de sopar van anar a pasajar pel Canal du midi i van anar a dormir.

Al dia seguen després de llevar-se dora i esmorçar van agafar l'autocar per anar a la Cité de l'espace a pasar el dia. Allà van apendre molt sobre l'espai.

Per la tarda, van pujar l'autocar i van tornar a Terrassa. Van fer només una parada a mig camí. Arrivarén a Terrassa a les 23:30h per que hi havien retencions.

Però el viatge, en general els va agradar molt, encara que els semblà poc temps.

0 comentarios